Com alleujar les hemorroides quan fa calor

17 juny, 2017 per a General, Homeopatía

homepatia_hemorroidesEn l’època de més calor les hemorroides poden experimentar un repunt de dolor. Les altes temperatures influeixen en la circulació a l’actuar de vasodilatadores. El canvi en els hàbits alimentaris és un altre factor determinant en l’augment dels símptomes d’aquest trastorn circulatori.

Les hemorroides poden ser molt doloroses, manifestant-se amb picor i coïssor en moltes ocasions, a més d’anar acompanyades de sagnat en casos més extrems. Per evitar tornar a sentir aquestes molèsties en dates especifiques com l’estiu, és recomanable adoptar una sèrie de pautes.

Una de les mesures més importants és no variar l’alimentació. Hem de menjar aliments que ens ajudin a l’evacuació com els que siguin rics en fibra, fruita i verdura o cereals integrals. Hem d’intentar deixar al marge els menjars picants, les espècies o l’alcohol, en la mesura del possible. Tampoc és bo abusar de la sal, el cafè o productes àcids.

Tractar de moure’ns i fugir del sedentarisme és també una mesura favorable per evitar el sedentarisme. Hi ha multitud d’alternatives per posar en marxa la nostra circulació a través del moviment. Podem nedar, caminar o córrer. També podem apuntar-nos a un gimnàs i practicar activitats aeròbiques.
Una altra opció a la qual podem recórrer per activar el moviment de la sang pel nostre organisme és alternar aigua freda i temperada a la dutxa. D’aquesta manera podrem clamar la inflamació i la coïssor de la zona.

Homeopatia i hemorroides

L’homeopatia  és una terapèutica que porta temps usant-se per tractar hemorroides que es manifesten per crisis doloroses, pruïja i petits sagnats.
Els medicaments homeopàtics tenen diversos avantatges, però en aquest sentit destaca que no provoquen reaccions adverses de tipus al·lèrgic, irritacions locals o altres manifestacions que es donen en ocasions amb altres fàrmacs per a aquest trastorn.
Es poden compatibilitzar amb altres tractaments ia més les dones embarassades poden recórrer a ells, sempre sota el control d’un metge.
L’homeopatia disposa de medicaments que s’administren amb facilitat, ja que té diverses presentacions. En el cas de les hemorroides seus fàrmacs estan adaptats per a la zona. Hi pomades especials per tractar aquest trastorn, a més dels glòbuls i grànuls, les formes farmacèutiques més comuns de l’homeopatia.