XarxaFarma respon: TENIR CURA DE LES UNGLES. La meva filla de 15 anys té l’hàbit de mossegar-se les ungles. Què puc fer per posar-hi remei?”

24 maig, 2017 per a General

unglesSi la teva filla es mossega les ungles compulsivament el més probable és que tingui onicofàgia, un hàbit nerviós que es produeix per descarregar tensió. En primer lloc, seria convenient que t’asseguressis de si hi ha alguna cosa que la preocupa o compromet les seves hores de son. És important que abandoni aquest costum tan antiestètic, perquè li pot generar problemes, com ara ferides a les ungles o desgast a la dentadura. A banda d’aplicar remeis casolans com l’ús d’esmalt d’ungles, existeixen productes d’aplicació tòpica de venda a la farmàcia per frenar aquest hàbit. Consulta el teu farmacèutic de confiança sobre els principals consells i tractaments per posar fi a l’onicofàgia.