XarxaFarma respon: Congestió nasal. “Tinc el nas molt tapat, sense cap altre símptoma. Com puc tractar aquest problema?

11 març, 2017 per a Consultori, General

congestió nasalLes gotes o els esprais nasals són medicaments que s’indiquen sovint a la farmàcia per tractar la congestió nasal. No obstant això, és important saber que només serveixen per alleujar les molèsties, i no per tractar la causa que les provoca. Pot ser que tinguis el nas tapat com a conseqüència d’una al·lèrgia, un refredat o altres malalties que afecten l’aparell respiratori, com ara la sinusitis. Per aquest motiu, quan la congestió nasal dura més de dues setmanes és convenient anar al metge perquè determini què la produeix.

D’altra banda, tingues en compte que si ets hipertens, la majoria de medicaments descongestius que s’apliquen per via nasal poden fer que augmentin els nivells de pressió arterial.