Quines opcions té l’homeopatia per als accidents estiuencs

19 agost, 2016 per a General, Homeopatía

Boy is lying hurt after a bicycle accident. Kids safety conceptEls accidents domèstics solen augmentar durant l’estiu, en ser una època on el temps lliure ens permet estar més a casa i al mateix temps realitzar certes activitats per a les quals no trobem buit la resta de l’any. Paral·lelament durant l’estiu conflueixen una sèrie d’elements que propicien aquests incidents per als que l’homeopatía suposa una opció d’interès.

Se sap que entre els accidents domèstics més habituals destaquen les caigudes, els cops i xocs amb objectes o persones, talls, perforacions o aixafaments, seguits de cremades, i en menor mesura contactes elèctrics.

A l’estiu tots ells es poden veure incrementats perquè vam realitzar activitats que en una altra època de l’any deixem aparcades, com ara anar en bici, anar a llocs on hi ha moltes persones celebrant algun esdeveniment a l’aire lliure, anar a la piscina, prendre el sol, fins i tot , vam aprofitar per gaudir de les nostres aficions com cuinar … I la cuina és un dels llocs de la casa on els índexs d’accidents domèstics solen ser bastant elevats.

Per a cada un d’aquests contratemps l’homeopatia ofereix medicaments en diferents presentacions farmacèutiques que poden ser útils segons el cas. En general, aquesta terapèutica alleuja el dolor ocasionat per irritacions o cremades lleus, ja provocades pel sol, ja pel contacte amb objectes o líquids calents.

L’homeopatia calma la irritació de la pell, petites ferides i talls superficials, cremades lleus, picades d’insectes, eritemes i rascades. I al mateix temps aporta una sèrie d’avantatges com el que no té efectes secundaris, les seves presentacions són fàcils d’administrar i transportar, o el fet que els medicaments homeopàtics poden prendre’ls tota la família, sent a més molt recomanats en pediatria.

Durant l’estiu poden donar-se també eritemes causa de reaccions al·lèrgiques derivades del pol·len, per als quals també podem recórrer a l’homeopatia.

I pel que fa a les picades d’insectes, encara que realment no són un accident estiuenc, la veritat és que també generen un seguit de molèsties que poden englobar-se en aquest àmbit i que cal tenir en compte a l’hora de preparar una farmaciola de cara a aquestes dates. L’homeopatia es pot emprar de forma preventiva i també com a tractament per a les picades de mosquits o d’altres insectes i meduses.

Et recomanem que consultis amb un professional de salut format en homeopatia ja que és qui millor et va a poder assessorar sobre les diferents opcions homeopàtiques per als accidents estiuencs.