XarxaFarma respon: També hi ha sal en els aliments. “Tinc hipertensió i haig d’eliminar la sal de taula. Cal que també prescindeixi d’alguns aliments?”

3 octubre, 2015 per a Consultori, General

sal als alimentsEl teu metge és qui et dirà quina és la dieta que has de seguir i com d’estricta has de ser amb el consum de sal. En general, sí que és necessari anar amb compte amb alguns aliments perquè contenen sal. I molta. Per exemple, els embotits, fumats, pernil serrà, patates xips, formatges curats, conserves, precuinats, sopes de sobre, brous preparats, etc., contenen una quantitat considerable de sal.

Altres aliments com el marisc, els gelats industrials, els purés instantanis, el pa i les biscotes també aporten una quantitat de sal amb què cal anar amb compte. És aconsellable que consumeixis aliments frescos i naturals, que redueixis el consum de menjar processat i que facis exercici físic.