XarxaFarma respon: Combatre el restrenyiment ocasional. “Durant les vacances, és habitual que pateixi una mica de restrenyiment. Com puc combatre’l de la manera més natural i sense pastilles?”

29 juliol, 2015 per a Consultori, General

restrenyimentEl restrenyiment ocasional durant aquestes dates és molt comú. Amb els canvis de dieta, fins i tot amb l’absència d’exercici físic o el canvi de domicili, és normal que el trànsit intestinal es ressenti. Prova a augmentar el consum de fruites i verdures. Els batuts poden ser una opció vàlida i refrescant. En comptes de prendre cereals com ara pasta o arròs i pa blanc, opta pels formats integrals, ja que conserven més fibra.

Si tens ganes d’anar al lavabo, no en retardis el moment, pot ser que en desaparegui el reflex. Intenta no recórrer als medicaments i pregunta per plantes que t’ajudin.