XarxaFarma respon: Com puc controlar l’excés de suor?. “En general suo molt, però a l’estiu això m’ocasiona veritables problemes. Hi ha maneres de controlar-ho? ”

5 agost, 2015 per a Consultori, General

suorTret que pateixis hiperhidrosi, un problema que ha de ser vist per un metge perquè te n’administri el tractament adequat, sí que pots fer petits gestos per tenir a ratlla l’excés de suor. Encara que en realitat, allò que més et deu preocupar, probablement, són les males olors.

En primer lloc, cal que mantinguis una bona higiene. Pots portar tovalloletes higièniques a la bossa, i fins i tot una muda per canviar-te. Fes exercici físic al matí. Controla la sudoració la resta del dia. Vesteix-te amb peces de cotó i teixits naturals, ja que faciliten la transpiració. Si pots, evita les situacions que impliquin estrès, perquè poden traduir-se en un excés de sudoració. Pel que fa a l’alimentació, evita el menjar picant. El més correcte és que segueixis una dieta mediterrània i la cuinis de forma suau.