Xarxafarma respon: Com evitar les dents sensibles. Últimament, noto molta sensibilitat en ingerir begudes fredes. Com puc evitar-ho?

6 maig, 2015 per a General, Higiene dental

dents sensiblesLes dents tenen diverses capes. La capa més externa pot patir un aprimament o perforació que fa que les sensacions de fred, acidesa, etc. arribin al nervi de la dent, cosa que causa una hipersensibilitat molesta.

Les dents poden tornar-se sensibles per diverses causes: una higiene bucodental incorrecta, la mala alimentació, el pas del temps o el desgast dental. Existeixen dentifricis específics que poden ajudar a pal·liar aquesta sensació, ja que cobreixen les dents amb substàncies que bloquegen la transmissió d’aquestes sensacions al nervi. També és important realitzar un bon raspallat i acudir periòdicament a l’odontòleg perquè revisi la dentadura i determini si és necessari un altre tractament addicional.