Un remei eficaç contra les al·lèrgies i els seus símptomes

17 abril, 2015 per a General, Homeopatía

remei al·lèrgiesEls tractaments generalitzats en són els antihistamínics o les vacunes antial·lèrgiques. L’homeopatia és altament eficaç i generalment no té els efectes dels tractaments convencionals.

L’homeopatia és especialment eficaç per al tractament de les al·lèrgies. No cal que en sigui el tractament únic, pot ser-ne complementari. Ha de ser individualitzat i adaptat a cada pacient, segons la manera que tingui de reaccionar davant de l’al·lergogen, per la qual cosa es recomana acudir a un expert que realitzi el diagnòstic i la prescripció correctes. Cal recordar que els tractaments solen ser llargs i requereixen constància.

Els medicaments homeopàtics no produeixen la mateixa somnolència que els antihistamínics

Tractament individualitzat 

“A l’hora de prescriure el medicament es tindran en compte una sèrie de factors personals (físics, hereditaris, alimentaris, de comportament…) i la manera de reaccionar davant de l’al·lergogen (si el pacient té més esternuts a una determinada hora del dia, si la destil·lació aquosa nasal causa una irritació de les finestres nasals o no; si a més de la picor d’ulls, el llagrimeig que l’acompanya és ardent o, per contra, no irritant…). Es pot reduir, i fins i tot, evitar la reacció al·lèrgica”, explica el doctor Roberto Pelta, alergòleg i expert en homeopatia. Els medicaments homeopàtics que s’apliquen per tractar les afeccions
al·lèrgiques es poden administrar a qualsevol edat i a tot tipus de pacients, “ja que presenten una alta tolerància i, en general, no produeixen efectes adversos. Per aquest motiu estan recomanats també a embarassades, infants o gent gran”. Així mateix, és destacable que la seva forma d’administració és molt senzilla, ja que normalment es presenten en forma de grànuls o glòbuls, són petites esferes de sacarosa i lactosa de gust dolç, que es desfan sota la llengua. “A més a més, quan el pacient es troba en una fase aguda, com li succeeix a l’al·lèrgic al pol·len, es poden repetir les preses en períodes de temps curts, amb l’objectiu d’obtenir un alleujament més ràpid”, afirma el doctor Pelta.

XarxaFarma recomana: Acudeix a l’expert perquè estudiï el teu cas i et doni el medicament més oportú segons els símptomes