Xarxafarma respon: Com puc combatre la tos?. Cada hivern agafo un refredat i acabo passant-ho molt malament per la tos. Com ho puc evitar?

17 gener, 2015 per a General, Homeopatía, Prevenció

tosExisteixen dos tipus bàsics de tos: la seca, també denominada no productiva, i la tos tova, productiva.

La primera no produeix expectoració ni mucositats, és irritativa i esgotadora i s’ha de calmar i limitar. La tos tova o productiva es caracteritza perquè provoca expectoració i és humida; en aquest cas, com que ajuda a expulsar les secrecions o flegmes per alliberar les vies respiratòries, no cal limitar-la. Però en la pràctica és freqüent que la tos evolucioni d’una tos seca al principi a una tos tova, i viceversa. Si no vols recórrer a fàrmacs convencionals, l’homeopatia et pot ser molt útil. També cuida la dieta i pren infusions. I una recomanació molt òbvia: res de tabac.