Xarxarecepta: Verdures saltejades damunt de crema de cítrics

27 desembre, 2018 per a General, Receptes

VERDURES SALTEJADES DAMUNT DE CREMA DE CÍTRICS

verdures saltejadesINGREDIENTS:

 • 30 g de carbassó
 • 30 g d’albergínia
 • 30 g de pastanagues
 • 30 g de xampinyons
 • 30 g de pebrots vermells
 • Tomàquets cirera
 • 1 iogurt blanc descremat
 • Llima
 • Soja líquida
 • Oli d’oliva verge
 • Sal

PREPARACIÓ:

Aquesta recepta és molt fàcil de preparar i aporta una bona quantitat de vitamines per les verdures fresques que conté. Només haurem de passar per la planxa totes aquestes verdures, prèviament rentades i tallades, amb l’oli d’oliva verge. Per a la crema de cítrics, aboquem el iogurt en un bol i el batem fins que aconseguim una emulsió, amb una mica d’oli, la llima i la sal. Aquesta crema és la que ens serveix de base a l’hora de preparar el plat, col·locant les verdures al damunt i afegint-hi al final unes quantes gotes de soja líquida.