2 receptes que destaquen el sabor dels aliments

29 agost, 2018 per a General, Receptes

 

AMANIDA D’ESCABETX

INGREDIENTS:

 • 1 tonyina en escabetx.
 • Enciams variats.
 • 100 g de mongetes tendres.
 • 100 g de favetes baby.
 • 50 g de bolets.
 • Tomàquets de cirera.
 • Oli i vinagre de Xerès.

 

ELABORACIÓ:
En primer lloc tallem les mongetes tendres en juliana i les bullim. A continuació lliguem les favetes baby un cop bullides amb aquestes mongetes que tenim cuites i amanim el conjunt amb oli, vinagre i sal. Col·loquem el conjunt amb els bolets, la tonyina en escabetx i finalment ho guarnim amb l’enciam i els tomàquets de cirera.
Fem una bona vinagreta i ho amanim tot.

 

CREMA GELATINOSA DE CARABASSA I DAUS DE BACALLÀ

INGREDIENTS:

 • 100 g de bacallà.
 • 100 g de carabassa.
 • 1 tomàquet.
 • 2 pastanagues.
 • 1 penca de porro.
 • 2 cullerades de pebre vermell.
 • 3 patates.
 • 1/2 ceba.
 • Aigua, oli i sal.

ELABORACIÓ:
Netegem les verdures i les tallem a trossos. En una olla amb aigua posem les verdures, les patates, el pebre vermell i la sal. Ho deixem coure durant prop de 35 minuts. A continuació ho triturem tot i dins d’aquesta crema que hem obtingut coem el bacallà. Aquest plat el podem acompanyar amb verdures preparades al nostre gust.