Dues receptes per a gaudir a casa i a la oficina

27 juliol, 2018 per a General, Receptes

SALMÓ FARCIT DE RUCA I PARMESÀ

INGREDIENTS:

 • 1 filet de salmó fumat
 • 5 g de formatge parmesà acabat de ratllat
 • 5 ml d’oli d’oliva
 • 10 g de ruca
 • 0,2 g de pebre acabat de moldre

 

 

 

ELABORACIÓ:
Tallar tires de salmó de 3 cm d’ample per 8 cm de llarg i posar-les en forma de creu. Després es col·loca la barreja de la resta dels ingredients (ruca picada) al centre i es tapa embolicant-ho amb els sortints del salmó perquè quedi en forma de paquet. Aquest plat es pot acompanyar amb oli d’alfàbrega que es prepara escaldant l’alfàbrega fresca i triturant-la després amb oli d’oliva de 0,4° d’acidesa.

VERAT MACERAT AMB BROTS D’API

INGREDIENTS:

 • 350 g de verat
 • 1 all
 • 40 ml d’oli d’oliva
 • 0,5 g de coriandre
 • 0,2 g de pebre en gra
 • 2 g de sal
 • 30 ml de suc de llimona

 

 

ELABORACIÓ:
Netejar el verat traient-li els lloms i enretirant-ne la pell i les espines amb una pinça. A continuació el tallem a daus i el macerem amb la resta dels ingredients durant 8 hores aproximadament. Els brots d’api els pots aconseguir en fruiteries especialitzades.