Xarxarecepte de diumenge: Remenat d’espàrrecs de marge, alls tendres i llagostins

6 maig, 2018 per a General, Receptes

recep1Ingredients (2 persones):

• 300 g d’espàrrecs
• 200 g d’alls tendres
• 2 ous
• 10 llagostins
• Oli
• Sal

 

Elaboració:

Tallem el final de la tija dels espàrrecs i en fem tres o quatre parts, segons com siguin de llargs. Els separem i en reservem les puntes. A continuació, tallem els alls i els daurem juntament amb els espàrrecs –menys les puntes– en una paella amb una mica d’oli. Hi afegim les puntes dels espàrrecs i els llagostins gairebé al final de la cocció, i ho remenem tot durant uns 15 segons. Hi posem els ous sencers, ho removem tot, ho salem i ho retirem del foc.

Valor nutritiu:

Els espàrrecs frescos estan constituïts sobretot per aigua. Són una de les hortalisses més riques en proteïnes i tenen un alt contingut en fibra.