Energia extra per menjar-se el Món

5 maig, 2018 per a Benestar, General

15La falta de gana o una alimentació poc variada contribueixen a què els infants no tinguin una alimentació equilibrada i puguin necessitar una aportació extra de nutrients.

“Està menjant prou el meu fill?”. Aquesta és una de les preguntes més repetides per la majoria de pares que no saben què fer perquè els seus petits mengin millor. La falta de gana o una alimentació poc variada contribueixen en ocasions al fet que els fills no tinguin una alimentació equilibrada i puguin necessitar una aportació extra de nutrients. Però no cal donar la batalla per perduda. Aplicant pautes senzilles i pràctiques pots aconseguir que el teu fill mengi millor i tingui una alimentació saludable i equilibrada, que afavoreixi el seu creixement i desenvolupament físic i intel·lectual.

Blenuten, de Laboratoris Ordesa, ofereix als nens una dosi extra d’energia i nutrients

1. Combina tots els grups d’aliments. Una alimentació completa ha d’incloure aliments rics en hidrats de carboni com poden ser el pa, la pasta, l’arròs, les patates i les llegums; fruites, verdures i hortalisses (alguna de les racions diàries si pot ser crua); proteïnes animals o vegetals; un mínim de 500 ml diaris de llet o l’equivalent en aliments làctics; el consum moderat d’oli, sucre i sal, i beure aigua com a principal font d’hidratació.

2. Predica amb l’exemple. Els nens imiten el comportament dels seus pares, així que no pretenguis que mengin verdura si tu no ho fas. A més menjar en família i
en un bon ambient serà un al·licient per a aquells nens amb poca gana.

3. Ofereix aquells aliments que menys li agraden en petites porcions de manera repetida i aplica alguns trucs per fer-los més apetibles. Pots camuflar les verdures
o acompanyar-les amb les seves salses preferides, fer hamburgueses de peix o presentar la fruita en broquetes de formes divertides.

4. No hi ha aliments bons i dolents. La dieta del teu fill no serà millor per no deixar-los menjar alguna llaminadura de tant en tant, sempre que no faltin en la seva alimentació cereals, verdures o fruites. Tot depèn de la quantitat, com i quan les consumeix.

5. Tingues paciència i no cedeixis a xantatges ni canviïs un plat que no li agrada per un altre que sí. El nen poc a poc ha d’introduir nous sabors i textures i això en moltes ocasions és un procés lent. Amb la voluntat d’ajudar a cobrir les necessitats nutricionals dels més petits, Laboratorios Ordesa ofereix Blenuten, la gamma de suplements nutricionals dissenyats per donar una aportació extra d’energia i nutrients als nens i a les nenes. La seva avançada formulació presenta un elevat valor nutricional per cobrir les necessitats dels infants de poca edat a partir d’1 any i en edat preescolar i escolar, i afavorir així el seu correcte creixement i desenvolupament físic i intel·lectual.

Blenuten té una excel·lent tolerància digestiva i resulta una bona alternativa en aquelles circumstàncies en les que es requereix una aportació extra de nutrients com són la falta de gana, una major demanda nutricional, febre, convalescència, alimentació desequilibrada, insomni o nervis.

La composició de Blenuten està ajustada a les quantitats de nutrients que ha de tenir una dieta equilibrada. Un got de Blenuten aporta 260 Kcal i 6 g de proteïna, ajudanta cobrir les necessitats energètiques i proteiques diàries.

Blenuten té un alt contingut en calci, ferro, vitamina D i és una font de nutrients antioxidants (seleni, zinc i vitamines C i E). Està enriquit amb 13 vitamines i 14 minerals, i no conté grasses, ni colesterol. 1 got al dia cobreix més del 50% dels requeriments de vitamines i de la major part de minerals que un escolar necessita i li ajuda a seguir una alimentació completa i equilibrada.

Gràcies a la seva varietat de sabors resulta molt fàcil d’incloure en l’alimentació dels nens de poca edat, preescolars i escolars. Disposa de tres sabors: vainilla i Cola Cao (xocolata) per preparar en forma de batuts i sabor neutre, per enriquir altres aliments, tant dolços com salats, tan sols barrejant i removent el contingut d’un sobre en sucs, batuts o cremes.

Patrocinat per ORDESA