Els símptomes d’estrès

3 abril, 2018 per a General, Homeopatía

ansiedad_homeopatiaAmb l’inici de la primavera comença un nou ritme. Hi ha un major nombre d’hores de llum del dia, s’encoratja a realitzar més activitats, etc. Un nou cicle que a vegades pot afectar l’augment de l’estrès.

L’estrès és una sensació creada per l’organisme per reaccionar a certs esdeveniments. En particular és l’hipotàlem, que envia senyals a les glàndules suprarenals, així que produeixen més adrenalina i cortisol, cor, freqüència respiratòria i augmentar la pressió arterial. Aquest increment permet millorar els sentits com vista, tenen músculs en alerta, augmentar l’energia, etc.

Aquest estat d’alerta és bo en situacions d’emergència, però si es manté en el temps comença a tenir un impacte negatiu sobre el cos. Els principals senyals que podem observar, en aquest últim cas, serà:

  • Atacs de pànic
  • Confusió, pressió i pressa per fer les coses
  • Un estat d’irritabilitat, malenconia o tristesa
  • Problemes d’estómac, mals de cap i pit
  • La pell reaccions com l’èczema o respiratòries (asma)
  • Alteracions en la son
  • Menjar i beure en excés

Encara que aquests són els principals símptomes que no totes les persones pateixen, en funció de cada comportaments variarà.

El millor mètode per fer front a aquest problema s’aprenen a gestionar l’estrès a qualsevol situació. Una cosa que ha de fer cada dia, no només quan està sota pressió, per exemple no sobrecarregar amb tasques, de manera realista i conèixer els seus límits, aconseguint dormir prou, la cura de la salut, etc.

No obstant això sempre podrem utilitzar homeopatia per tractar tots aquests símptomes. Medicaments homeopàtics estan inclosos en el Consell de professionals de la salut per al tractament de simptomatologies en pacients de totes les edats. És el cas de Sedatif PC  un medicament homeopàtic utilitzat tradicionalment per alleugerir l’ansietat i trastorns emocionals que pot venir juntament amb trastorns del son possibles.

Amb tot això, saber les causes, símptomes, practicar cada dia i amb l’ajuda de l’homeopatia, pot gestionar l’estrès i estar alerta sense perjudicar el seu cos.