Xarxarecepta de diumenge: Espaguetis amb gambes

16 març, 2018 per a General, Receptes

espaguetis amb gambesIngredients:

• 1 paquet de 250 g d’espaguetis de pasta fresca
• 200 g de gambes
• 1 raig de conyac o de vermut negre
• 1 ceba tendra
• Cebollí o julivert fresc per guarnir
• Oli d’oliva verge
• 1 all
• Sal

Elaboració:

En una cassola amb aigua i sal posar a bullir els espaguetis. Mentrestant, sofregir en una paella amb oli d’oliva la ceba tendra i l’all picat nament. Quan la ceba estigui transparent, incorporar-hi les gambes, assaonar i remenar. Afegir un raig de vermut negre o conyac, i deixar que les gambes es facin (uns tres o quatre minuts). Un cop la pasta estigui cuita i escorreguda, col·locar-la en una plata i abocar-hi per sobre el sofregit. Remenar-ho tot i escampar-hi julivert fresc o cebollí.

Valor nutritiu:

La gamba és un crustaci ric en iode i zinc, i una bona font de proteïnes.