Xarxarecepta de diumenge: Bescuit de cacau i oli d’aoliva

20 gener, 2018 per a General, Receptes

cacau i oli d'olivaIngredients (4 persones):

• 200 g de farina
• 60 g de cacau en pols
• 100 g de sucre
• 100 g d’oli d’oliva
• 50 ml de llet
• 4 ous
• 1 sobre de llevat en pols
• Un polsim de sal

Elaboració:

En un bol, barrejar la farina amb el cacau, el llevat en pols i el polsim de sal. En un altre bol (o directament al got de la batedora), batre els ous i afegir-hi l’oli d’oliva i la llet. A continuació, incorporar de forma progressiva els ingredients del primer bol en el segon, i continuar batent fins a aconseguir una massa homogènia. Abocar la massa en un motlle prèviament untat amb oli o mantega i ficar al forn (preescalfat) a 180 ºC durant 25 minuts, aproximadament.

Valor nutritiu:

El cacau és ric en greixos i hidrats de carboni, nutrients que aporten energia a l’organisme.