Xarxarecepta de diumenge: Lluç amb pèsols

12 gener, 2018 per a General, Receptes

lluçIngredients (4 persones):

• 4 rodanxes de lluçD’acord
• 200 g de pèsols congelats
• 1 ceba
• 1 tomàquet
• 1 gra d’all
• Vi blanc
• Oli d’oliva
• Pebre negre
• Sal

Elaboració:

Picar finament la ceba i ofegar-la en una cassola amb un raig d’oli. Afegir els pèsols, l’aigua i un polsim de sal i cuinar durant 15 minuts. Mentrestant, picar el gra d’all i el tomàquet, i ofegarlos en una cassola àmplia i baixa amb oli. Salpebrar les rodanxes de lluç i posarles a la cassola amb l’all i el tomàquet. Cuinar-lo volta i volta, afegir-hi el vi blanc i, a continuació, els pèsols i la ceba. Cuinar el lluç amb la seva guarnició durant tres minuts i, a continuació, emplatar.

Valor nutritiu:

Els peixos blancs tenen un alt contingut en vitamines del grup B.