Xarxarecepta de diumenge: Creps amb melmelada de poma

8 agost, 2017 per a General, Receptes

crepsIngredients:

 • 30 g de sucre.
 • 37 g de mantega.
 • 125 g de farina.
 • 2 ous.
 • 1/2 copa de conyac.
 • Unes gotetes de licor Calvados.
 • 1/4 litre de llet descremada.

Puré de poma:

 • 1/4 kg de pomes reinetes.
 • 37 g de sucre.
 • 35 g de mantega.
 • Una mica d’aigua.

Elaboració:

Es col·loca en un recipient el sucre, la farina, la mantega fosa, els ous, el conyac, el licor i es bat tot incorporant-hi la llet descremada. Ho passem tot per un colador. Fem els creps volta i volta en una paella untada amb mantega i així obtindrem una tonalitat daurada.

Melmelada de poma:
Pelem les pomes i les tallem a trossos, ho col·loquem en una cassola amb la mantega, el sucre i una mica d’aigua. Quan estiguin toves, les enretirem del foc i les triturem. Ho deixem temperar. Per servir-ho farcim els creps amb el puré, i els donem la forma desitjada. Fiquem els creps uns minuts al forn a màxima potència.