Xarxarecepta de diumenge: Recepta per a estómacs delicats. Crema d’espàrrecs

13 agost, 2017 per a General, Receptes

crema-espàrrecsIngredients:

• 1 llauna d’espàrrecs amb el seu suc (400 g)
• 400 ml de llet
• 20 g de maizena
• 40 g de mantega o d’oli d’oliva
• Sal al gust

Elaboració:

Reserveu 100 ml dels 400 ml de la llet per dissoldre la maizena. Afegiu la resta d’ingredients a la batedora i tritureu-ho bé. Col·loqueu la barreja en un cassó, poseu-ho al foc i quan estigui calent afegiu-hi la llet amb la maizena i remeneu-ho fins que s’espesseixi. Passeu-ho per un xinès o colador fi i ja estarà llest per menjar. Acompanyeu-ho amb pernil salat o amb uns bolets saltats i uns crostons de pa. Es pot substituir part de la llet pel suc dels espàrrecs. Si feu servir espàrrecs frescos, s’han de bullir abans.