Xarxarecepta de diumenge: Amanida tèbia de pollastre

23 juliol, 2017 per a General, Receptes

recepta-300x256Ingredients:

  • 1 enciam
  • 2 pits de pollastre
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de mel
  • 250 g de cirerols
  • 1/2 ceba tendra
  • Llavors de sèsam
  • 2 ous durs
  • Sal, oli d’oliva i vinagre

Elaboració:

Deixem macerar els pits de pollastre amb la salsa de soja i la mel durant almenys una hora. Els traiem del suc i els preparem a la planxa amb una mica d’oli d’oliva. Ho reservem. Tallem l’enciam, els cirerols per la meitat i la ceba en juliana. Per a la vinagreta, barregem amb la batedora cinc cullerades d’oli d’oliva, dues de vinagre i mig ou dur amb un pessic de sal fins que lligui. Per presentar-ho, col·loquem els vegetals, posem al centre el pollastre tallat a rodanxes (ha d’estar temperat), ho guarnim amb els ous durs restants i salsem amb la vinagreta.